Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Återförandet



jag har sett henne
utan silver i flätan
förvånades
hur smal och smidig
hon blev i den gula
sommarklänningen
letade efter
ett ärr på halsen
runt handleden
ett tecken
för hennes
återförande
av min dröm
till det förflutna




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-15 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande verklighet för många
rader som känns inom
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP