Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

holodomor

en svält sveper sakta fram
vi bestraffas, vi ovilliga
stalins vrede
sverige 2015
ty vi ovilliga till anpassning
vi som ej är funktionerande
vi som ej ges någon chans
vi förpassas till det oanständiga
magrar bort
ruttnar sakta inifrån
hittills få dödsoffer;
vi har ju trots allt socialen.
men antalet tomma magar ökar
i takt med borgarklassens profit




Fri vers av neutral
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-16 01:22



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Jajamen, så är det, och SD är samma skrot och korn fast värre.
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

neutral