Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En pratstund …

 

Alla vill vara eviga i evigheten
Utom jag själv

Jag är evig fast i sorg
Jag är evig fast i smärta

Jag vill vara evig i drömmen
Jag vill vara evig inom mig själv

Mitt liv är en typ på sorg och ensamhet
Mitt liv är en symbol på den omänskliga världen

Jag älskar ingen!
Jag saknar ingen!

Och ingen alls i livet älskade mig




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-06-17 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP