Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget och allt

Överallt och ingenstans.
Flytande och stilla.
Öppen och inlåst.
Vet allt eller ingenting.

Känslorna sköljer över mig
och jag älskar att leva.
Tid eller rum slutar att existera
och jag är svävande i nuet.
Vibrerar med universum
och jag är överallt.

Jag är ju inget, jag är ju allt.
Tillsammans är vi inget och allt.
Jag är ju inget, jag är ju allt.
Tillsammans är vi inget och allt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ellenor Gustafsson
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-17 14:16



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Allting är ingenting. Ingenting är allting.

Gillar detta.

2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ellenor Gustafsson
Ellenor Gustafsson

Senast publicerade
Jag är inget och allt
* Se alla