Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagbok från Mallorca

 

jag tror jag varit ute lite 

men mest har jag älskat 

 

jag tror jag sovit lite 

men mest har jag älskat 

 

jag tror jag ätit middag på Bellavista 

men mest har jag älskat 

 

jag tror jag börjat på en ny bok 

men mest har jag älskat 

 

summering av dagen :

älskat fyra gånger och läst en halv bok 

 




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 458 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-17 19:03



Bookmark and Share


  Trädskugga
Ha ha
sublimera dina drifter
unge man
innan du hamnar på drift.
2015-06-21

  Solitaire VIP
Aaah vad härligt!
Detta är du så värd <3
2015-06-18

  Katinka VIP
Vilken underbar värld du verkar leva i. Tänk vilken lycka att få dela den upplevelsen med dig.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike