Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödkaka




när jag blundar
finns han där borta
alltid väntad
går längs åkerrenen
stannar vid sädesfältet
hårt trycker månen
mot hjärtat
den nyköpta ännu varma
släpper ut ur händer
nu siktar himlen sitt mjöl
mellan tysta träden lyser
brödkakan över frånvaro
pudrar minnet bort




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-18 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP