Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE LJUSARE

nu blir det inte ljusare

så tragiskt det känns

och denne gryningstjusare

har nått samma gräns

han nådde förra året och

så många år förut

nu blir det bara mörkare

och snart är allting slut

 

 

 

vi prisgavs åt förgängelse

begränsning och död

vi svettas och vi våndas

för husrum och bröd

vi kastas ut på slätterna

som andersson skrev

sen vissnar snart buketterna

sen gulnar våra brev

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-06-19 17:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Mörkret är för en tid
ljuset återkommer
hoppet lyser inom
bär genom mörkrets dagar
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP