Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STATION SOM STATION

vem värmer dig i höstvinden

när koftan är för tunn?

vem går med dig längs fyrisån

och bort mot dragarbrunn?

i slottsträdgårdens blomsterprakt

en dag i kalla maj

vem saktar ner och får din takt?

vem ger dig sin kavaj?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-19 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP