Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GAMLA GRAND

gamla grand där jag hängde som punkrebell

fick tillbaka sin status som lyxhotell

röda rummet har blivit frisersalong

och befinner sig nu i "det var en gång..."

inga minnen kan restaureras bort

de är skyddade inuti hjärtats fort

jag ser fram emot boken du skriver, min vän

och när den kommit ut ska jag köpa den

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-19 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP