Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅR FRÅN ÅR

snart har syrénerna

blommat ut

den bästa tiden har

tagit slut

längtan har lagt sig

i trädans zon

i ett slags vilans

resignation

 

 

 

övergångssång från

mitt trånga prång

väntan har varit

förskräckligt lång

sommaren föder

över en grav

i en kaskad av

syrén och sav

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-20 13:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Livet har sin gång
att födas att dö

2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP