Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten flört med några föregående texter. Som även de finns, redan.


Jag vill resa och upptäcka andra länder






Dessvärre är de redan upptäckta.
Av dem som bor där.




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-21 19:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nu röstar jag ju inte på oppositionen. Utan på sittande regering, avskyr att behöva stå för min åsikt.
2015-12-25

  Nanna X
Eller till Blåland :-)
2015-12-21

  Magdalena Eriksson VIP
Ha ha ja men vad gör väl det när du kommer till Grönland blir alla säkert jätteglada!
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP