Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en LO Arbetstagare vid herrgården du får ingen rättvisa!

 

 Till er som förtalar Sverige i god tro att ni bryr om svenska folket och Sverige här bara en lite facit. Ni gör inte fel, när pekar på saker men ni har inte kommit så långt resonera vad grunden till felet är, och bara bålar med nakna ordet ”demokrati” som ni hörde från the Kennedys; ord som talades under stark whisky kontrabanda epok, Ja man kan tolka och tilläga att ordet ”demokrati” är en Sexuellt kontrabandets ord. D.v.s. de Vill veta vad du tänker, i motsasen till vill ej veta vad du tänker!  

 

  • Sverige ger och dra, tar ut nyttjanderätt till något som verkligen inte hör till dig (vår)har täckande avtal med

  Du lånat enda landet(träsket) i maffian verksamhet angelägenheter världen över, så din medborgare skap och vilja för lojalitet sågas utan tvekan för att du är mängden och de är herren.

 

Då vem som helst kan agera, politiker (som mäklare)och hängiven deltagande att gå med honom i landet bananstockar. Bli en politiker turist ambassadör så förvåna inte dig när överhavet strömmar folk de kommer att hjälpa os bli bättre människor och Sluta förgifta deras länder med träldom "hjälpverkasmeter"!

 

Som med tiden den spekulanten som spekulerar i människor ödet vet att folket dra åt rött eller blå färg till sist, eller för honom får det bli krig i mer eller mindre eskalerade former. Hen siter säkert både i monarki eller republik. Det är bara folket som ska dra i buskar om det är het.

 

Det är avsikten att köra en herrgård. Eller leda landet som en ”säteri”!

 

 Jentor kastar handske till Godsägaren Europa unionen på bred, och det är han som parar kastad handske och lagar hur han behagar lagen själv,

 ”men med det saken är klart: det som ser på morgonkvist får ha till middags på kvällkvist” på samma dag som prins på bröllop.

 

Lagen för mord och brott  ändras inte från år 1600 seklet, då du kan bara föreställa dig och hoppas att du kommer att få ett bättre liv och en mer barmhärtig mästare som kund eller anställda.

Men i landet som drivs som en säteri, fred och ro kommer inte att bli och ryssen kommer inte hjälpa under kjolar paraply organisationer, dem är anständiga i sitt upförande och håla på sina löfte.      

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP