Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet Efter

John sitter ner på sängen, tittar runt, små ler lite för sig själv. Han ser klockradion, den 14 tum stora teven och på skrivbordet ligger mammas brev, som också var det sista han fick av henne. På väggarna hänger det några bilder som han helst av allt inte vill tänka på, det är personer som är allt för långt bort just nu. Klockan slår snart sju, då är det dags att resa på sig, tänker inte så mycket djupare än så, den här dagen blir troligen exakt som alla andra. Nu börjar det där rasslande och lunkande ljudet höras, samma ljud som John hör varje morgon....




Fri vers (Fri form) av Harry Alexander Eriksson
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-21 17:33



Bookmark and Share


  Harry Alexander Eriksson
John ser säkerligen personen som orsakar lunket och rasslet som ett spöke.Men i själva verket befinner sig John inlåst på en institution...
2015-06-21

  Trädskugga
Är rasslet och lunket
ett spöke?

Tilltalar min naivistiska sida.

Skriv på!
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Harry Alexander Eriksson
Harry Alexander Eriksson