Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två år...

Två år av ensamhet
Två år av ett stundande inget
Två år av borta i en vals med oändligheten
Två år av tomhet
Två år som tagit sitt slut utan att jag märkte de börja.




Fri vers av Cin Void
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-04-18 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cin Void