Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säpo:Ryssland bedriver förberedelser för krig mot Sverige.

 

http://www.dn.se/ledare/signerat/peter-wolodarski-vanskap-byggs-inte-med-hot-och-logner/

 Jag har ofta träfat (snubblat) på beskickningen i Stockholm på officerare i den ryska underrättelsetjänsten  men om nu klargör SÄPO. 

Hur ska man recensera eller kommentera en artikel av denna kaliber?

Jag är inte rädd för kommer ryssen!

”Enligt Säpo" att Ryssland bedriver förberedelser för krig eller hot om väpnat våld mot Sverige, vilket också bekräftats av ryska militära övningar. Bombflyg har genomfört simulerade attacker mot mål i Stockholmsområdet och i södra Sverige.

Ambassadören säger i DN-intervjun att han vill stärka dialogen med Sverige. Det är ingen dålig ambition. Alla länder runt Östersjön borde ha ett intresse av fred, avspänning och samarbete. Men hot och lögner är aldrig effektiva medel för att bygga vänskap”

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-22 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP