Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESPEGLING

nu lockar havets stora

mörkblå spegel

till eftertanke

och till drömmeri

nu fyller vinden

minnens vita segel

jag färdas från den tid

vi lever i

nu klyver fartyg

världens alla vatten

suezkanalen fylls

av leenden

snart vaggas jag av vågor

in i natten

och drömmer ljuvt

och sött igen

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-22 18:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt ordat!
2015-06-27

    ej medlem längre
Meditativt.
2015-06-27

  anits VIP
Mycket vackert och berörande skaldat!
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP