Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Vi, oss själva, du och jag och vi.

Tillslut kommer man till insikt att det är inte den eller den personen som kommer göra ditt liv spännande eller få dig att känna saker. Det är du själv. Hur gärna du än vill tro nåt annat. För i själva verket vill vi bara känna nåt, få en kick, alkohol, droger, sex , kärlek. Sen är du tom. Som varken cigg eller nånting fyller. Knappt du själv. Och hur ska du kunna fylla ditt hål alldeles själv ? Det vet varken du eller jag. Och här har du nyckeln till alla våra missbruk.




Övriga genrer av sHolst
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-06-22 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sHolst