Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infall

Jag skulle hoppa över 
bord, flaskor, askkoppar. 

Inför allas ögon bortföra henne därifrån 
mot öknen. 

Men som en dåre förde jag endast 
mot mina läppar
kaffekoppen




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-23 10:34



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Överraskande slut, och en intressant bild målas upp. Fin text.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP