Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in i mig

Tankarna måste ut
Enda sättet jag vet hur
Min monolog måste läsas
Måste rättas
Måste skrivas
Måste berättas

Låt monolog bli dialog
Ge mig någonting
Ge mig någonting
som ger mig någonting
Kan du inte
såvill jag inte

Jag måste växa
Jag måste bolla
Det måste studsa
Fram och tillbaka
Berätta för mig:
Vem är jag?

Glosorna i mitt huvud på heltid
Förloppen är på högvarv
Banorna är mitt liv
är allt utom ett tidfördriv
Pluggar på helfart
Allt för intensivt

Mina egna intressen
Mitt egna ordförråd
Fast där, i mig själv
Jag




Fri vers av Rödtråd
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-23 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rödtråd