Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjuk hjärna i en vacker vän

Men det kommer aldrig att gå
och det som var då
kommer jag aldrig mer få

Aldrig igen
men vad betyder det egentligen?
en sjuk hjärna i en vacker vän

Är det okej att sörja någon slags dåtid
som jag ändå
aldrig vill ha tillbaka i mitt liv?

Hjärtats kramp i strid och kamp om frid
Ringarna på vattnen rinner så snabbt förbi

Allt det som var.
Jag är så tacksam för er som stannar kvar
ni allt jag har




Fri vers av Rödtråd
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-08 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rödtråd