Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drifting apart

Distilled anger
surfaced but shapeless
deep and depthless
un tho aimless
fairly calm less
shallowly painless
it appears faintly
killing whats left
of our friendly
shades.




Fri vers (Fri form) av Issiedore Der Vendetta Scorpio
Läst 139 gånger
Publicerad 2015-06-23 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Issiedore Der Vendetta Scorpio