Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kapelludden 19 juni 2015


Parallellt


I en parallell

värld går ett barn och söker

ljuset som lyser

där på andra sidan om

hennes murbeklädda rum




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-06-24 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket tänkvärd, stark tanka!
2015-07-06

  Bibbi VIP
Gillar mycket.
2015-06-30

  Anya VIP
Så fint om barnet som söker. Jaa vi slutar aldrig vara barn och slutar aldrig söka.
2015-06-25

    ej medlem längre
Tänkvärda ord.
Fint skrivet!
2015-06-24

  ResenärGenomLivet
Barn som söker ljuspunkter finns det många av...mycket berörande...
2015-06-24

  ULJO
En mycket bra och genomtänkt text
2015-06-24

    Dan Myrbeck
För tankarna till människans känsla av instängdhet som ju kan ha olika orsaker. Bra skaldat.

Jag tror jag varit där bilden tagits.
2015-06-24

  Bo Himmelsbåge
Jaa... vi sänder Värme, Ljus o Kärlek
till barnet i den parallella världen...
så att hennes mörker snart ska flykta... så att hon åter kan stråla tillsammans med oss i vår gemensamma sol...

En mycket stark o gripande tanka
i Kärlekens omfamnade tecken,
inramad av en uttrycksfull bild...
Sparas!

2015-06-24

  anits VIP
Starkt och mycket berörande
skaldat!
2015-06-24

  Lars Hedlin
Så starkt skriftat!
2015-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande!
Bilden förstärker läsupplevelsen.
2015-06-24

  Chawa VIP
Talande bild till ämnet. Gripande vackert skrivet av kärlekens innerliga hand... Sparas!
2015-06-24

    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-06-24

  Skimmerfjäril
Vackert
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP