Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag i tiden

Försöker finna ro i tiden
med tiden blir jag mer liden

Vill krama ur tiden
söker sätt att bli vän med tiden
den skrämmer mig utan sin nåd

så ensam med tiden, min tid
gåva du aldrig kan ge eller få
ditt timglas, bara ditt

vill tro att min kärlek till livet
ger mig tid




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP