Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig varit sjuk

jag är inte rädd för mörkret
jag har alltid vandrat där
det är ljusets sken som svider
i en rädd och vilsen själ
för en unge som blitt lurad
måste veta detta väl;
att du föddes som ett mästerverk
men glömde vem du ÄR
och inga smutsiga händer
hade råd med din själ!
så jävla dyr och visste inte
vad du verkligen är värd

när jag river alla murar utav åsikter och skit
när jag vågar släppa rädslan kan jag känna; jag är FRI
men så lätt att glömma bort
att det är lätt att trilla i
när jag är trött och kallas sjuk
och söker egen medicin

men utan titlar, vem är Kim?
En patient i ert register?
Tror ni det FINNS medicin
som lagar hjärtat som ett klister ?!

(NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

-det är avsaknad av kärlek
i vårt samhälle som brister !




Bunden vers (Rim) av kim Cassel
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-27 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel