Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LIV ATT LEVA

ett liv att leva

och fortsättning följer

ett liv att leva

och böljorna sköljer

de slipar stenar

och vinden den viskar

om stora under

med vin, bröd och fiskar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/6 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-27 14:14



Bookmark and Share


  Palett
Mycket fin text !
2015-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ett liv att ta vara på...fint skrivet...
2015-06-29

  anits VIP
Så sant skrivet!
2015-06-27

  Mats Edin VIP
Mäktigt enkel!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP