Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STIGEN MOT ÄNGARNA

Jag tänkte så här under min morgonpromenad:

 

Det finns en stig som leder till ett skogsbryn.

Sedan kommer ängarna.

För att nå ängarna måste man gå stigen.

Visst kan det vara rötter och stenar, men stigen leder till ängarna.

Och det finns definitivt sämre saker man kan fylla sin tid med än att vandra mot ängarna.

Den som har öron han hör.

 

LARZ GUSTAFSSON  27/6 2015

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-27 20:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat om stigen och att kämpa sig fram mot målet!
2015-06-27

  Maj-Lis VIP
Vacker tanke
2015-06-27

  mare VIP
Vägen mot målet
är ibland kämpigt
men väl framme
väntar skönhetens äng!

2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP