Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du vandra med mig?

Kippar efter andan
och sedan
Andas jag lugnt i natten.
Andas ut efter en tung tid.
Tar in ny luft igen.
Tar ett djupt andetag.
Det blåser nya friska vindar.
Vågar jag ta tag i en gren?
Låta den föra mig framåt.
Till nya marker att vandra.
Hitta nya sanningar.
Möta nya människor.
Finna nya skor att gå i.
Vill du vandra med mig på denna nya väg?




Övriga genrer av Angeldolphin
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-27 20:52



Bookmark and Share


  Maggan
Känner igen känslan.
2015-07-05

  Tessii
Fint!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Angeldolphin
Angeldolphin