Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGESTEN

Trappar upp i takt med musiken

Trappar ner för varje bloss

jag känner mig som ett jävla högtalarsystem med en dålig DJ på

Är tyst men skriker inombords

Eller

Skriker ut min tomhet




Fri vers av Stranne
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-28 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stranne