Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet

Vi har något som ingen annan har
Du är nästan min
Och jag är nästan din
Vi vet något som ingen annan vet
För det är ditt
Och det är mitt
Vi känner något som ingen annan känner
Att våra hjärtan bultar för varandra




Fri vers av himmelensögon
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-29 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himmelensögon