Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rysslands president Vladimir Putin har lovat att stödja Syrien, inklusive militär


Rysslands president Vladimir Putin stödjer Syrien militär.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_xXxYv7jr8Q

 

Syriens utrikesminister Walid Mouallem sade på måndagen i Moskva, han fått försäkringar från Rysslands president Vladimir Putin att hans land skulle fortsätta att hjälpa Syrien, inklusive militären, Reuters och AFP.

"Jag fick ett löfte från president Putin som kommer att stödja Syrien, politiska, ekonomiska och militära", säger Walid Mouallem i en tv-sänd presskonferens i Moskva efter ett möte med Kreml ledare, rapporterar Agerpres.

Syriens utrikesminister sade också att Vladimir Putin betonade behovet av att skapa regionala allianser för att bekämpa terrorismen, den syriska SANA nyhetsbyrån, som citeras av Xinhua.

Syriens utrikesminister besök i Moskva i syfte att finna en lösning på den syriska krisen.

Förr i tiden, chefen för den ryska diplomatin Sergej Lavrov betonade att Moskva kommer att fortsätta att stödja Syrien med alla medel för att avsluta terrorism, kräver länderna i regionen att avsätta sina meningsskiljaktigheter och agera tillsammans i kampen mot terrorismen aggressivt, skriver Xinhua.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-30 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP