Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte vet...

 

 

Om du inte vet

 

vart du ska

 

hittar du heller inga vägar




Prosa av Anna Nyman
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-30 19:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sannt :) kram
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman