Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLODEN KRÖKER SIG BORTOM BERSÅN

 

 

 

 

bombi bitt och huckleberry finn

gethararna, brämsand, ho chi minh

susningen i säven blev orkan

jag blev stor och sedan krympte stan

det var långt från vrån i källaren

till piraterna på mälaren

epa sveptes bort från stadens torg

jag kan känna sorg för ankeborg

lånekortet blev en fribiljett

till en märklig värld jag aldrig sett

forskandet har fortsatt sedan dess

fastän äventyr förbytts i stress

pojkboksglimten finns i ögonvrån

floden kröker sig bortom bersån

 

LARZ GUSTAFSSON 27-28/7 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-30 19:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Nostalgiska toner
kommer ihåg Epa
Bombi bitt o.s.v
tiderna förändras
olika epoker drar fram

2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP