Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckningar efter Opiumhålan

Jag har blivit en klump;
En sängliggandes klump med huvudvärk med lite för många minnesluckor från igår. Jag minns en norrman, och en Sarah som kände mina styvisar.
Drog jag verkligen en tag där? Färgen på fingrarna säger ja, men minnet sviker mig.
Det är torsdag morgon och jag är bakis och mitt sovsällskap är försvunnen.
Minns att hon pussade mig och sade hejdå, och så var det med det.
Har sovit på en påse ostbågar.
Min mun smakar vodka.
Jag minns ej senaste gången jag duschade.
Mumintrollen ekade i bakgrunden.
Jag behöver styra upp mitt liv.




Fri vers av neutral
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-02 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neutral