Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH DAGEN HAR SITT

vad är utstuderad elakhet?

vilka är det som vill få mig ut ur bilden?

är jag upphovet till ert förtret?

blir allt bra när ni har gjort er av med vilden?

vad är lögn och vad är verklighet?

vad är sanning? vad är bara illusioner?

var är det man aldrig blir profet?

jag behöver inga illuminationer

 

 

ljög man mig rakt upp i ansiktet?

är det det man kallar kärlek till sin nästa?

har man bläckplumpar på samvetet?

är man lögnhalsar, som tidskriften "det bästa"?

tror man jag är dum i huvudet

att jag är ett barn som lätt kan vilseföras?

även dagen har sitt eget sätt

att få båtarna som seglar att förgöras

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/7 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-02 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP