Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN BUSSLAST SOMMARRESENÄRER KOMMER HEM



sommar ska bli höst
höst ska bli vinter
och vinter ska bli vår
numera går allt
snabbt som ett jetplan
vi lägger år till år

pojken ska bli man
flickan bli kvinna
och jorden nötas ut
födsel, vandring, död -
låt oss besinna
att allt här har ett slut


LARZ GUSTAFSSON  4/7 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-04 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP