Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kippar


Blommorna kippar

efter andan, men regnet

ska nog rädda dem


Vi inväntar dropparna

som ska förlösa vår kramp




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-05 19:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina tankar.
2015-07-08

  anits VIP
Så fint skaldat om hur både natur och människor längtar efter regnet.
2015-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, regnet behövs...bra...
2015-07-06

  Chawa VIP
Livets vatten är en svalkande tröst för alla livsformer... Räddningen ska komma!
Dubbelbottnade ord har präntats på ditt ark vännen. Mycket fin och stark tanka!
2015-07-06

  ULJO
Naturens kamp för överlevnad i poesiform. Bra skildrat.
2015-07-06

  Bo Himmelsbåge
Mycket stark text
om blommornas törst
o längtan efter regn,
svalka o hugsvalelse...

Detta gäller även diktarjaget...

Här i Skåne regnar det just nu...
Jag önskar av hela mitt hjärta
att detta snart gäller alla törstande;
Blommor o Själar i Sverige, Världen o Universum...!
2015-07-06

    Birgersdotter VIP
..och vi inväntar mer sol..Sverige är avlångt!! fIN TEXT-SOM ALLTID.
2015-07-06

    ej medlem längre
Kvavt och varmt. Ja det behövs regn till det som växer... En känsla av något svårt som varit.
2015-07-05

  Anya VIP
Jaa ni har det varmt har jag förstått. Stark bild där jag även kan känna att diktarjaget kippar efter andan.
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP