Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En Quinnas inre hemliga liv. När fantasi och verklighet skapat en ny lustfylld dimension.


MITT ALTER EGO: EN GATFLICKA

MITT ALTER EGO: EN GATFLICKA

Landsvägen inte en riktig gata
Kantad av urskog

Eterkroppens slyna frigör sig
hon är vild och skötet vill dansa

hon skälver som sjunger kvidande andetag
Allt är älskvärt, allt är gripbart

staketen längs med vildgatan
är långa erigerade manskrafter

Gud hon vill ta sig mod att gnugga sitt kön
mot gränsen mellan skog och väg

Hon besinnar sig, kan dock inte låta bli
föra en hand ner innanför kläderna

ett finger letar sig in under trosan
så varmt, lite kladdigt och fuktat i lust

en varm sommardag, fingret doppas i källan
hon drar ut det smakar på sitt liv

Hennes bröst vill sprängas som bidrottningar
hon vill lägga sig på gatan

Hon vill ställa sig mot ett träd
bjuda upp sin bakmusade stjärt - skamlöst

hon vill han ska spränga sin tunga motor
rakt in i hennes kött

hon är ingen flicka på gatan
Hon är en Quinna på väg....
.......Hem.....


______________________________________
© DominiQue NVC Costa -
Femte aftonen - sjunde månaden - Ljusbrons år 2015 Eft-Kr
DominiQues Multidimensionella HjärtExpedition
______________________________________

Välkommen även att se övrig grafik & foto

VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Prosa av DominiQueen
Läst 499 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-05 23:48



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
tack för den
jag
lärde mig ett nytt ord
och du du har bra genomblödning
dvs
innehållet genomsyrar språket och rytmen
hehe
2015-07-07

  Niclas Petersson VIP
Befriande lustfyllt.
Gillar.
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen