Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stormens Öga

 

Du darrade

av vällust

när våra

vatten

blandades

till hav

förutan

kust

 

Jag bedarrade

stormens öga

bara för

att åter

skönja

det hav

som släcker

all

vår törst

 

kb 




Bunden vers (Annat versmått) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-06 06:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En grymt genialisk prosa!
2016-04-14

  aol
Underbart berörande skaldat vännen,
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP