Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rabiat

Mina ogynnsamma idéer
De som låter mig sjunka
Som ockuperar hjärnan som arméer
Som tror att det här skulle funka
Jag vill hiva dem i sjön
Hålla dem under vatten
Mula dem i snön
Mata dem till katten
Jag vill göra dem till smulor
Köra över dem med bil
Skjuta med kanonkulor
Kasta iväg en pil
Jag vill bara vara fri
Slippa deras gnat
Jag har en mani
Som gör mig helt rabiat




Bunden vers (Rim) av Tara Johansson
Läst 201 gånger
Publicerad 2015-07-07 16:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är stolt över att vara obstinat och rabiat.
Det behövs i detta liberala sammelsurium.
Samhälls-suriet.
2015-07-07

    Lars J
bra diktat och fint flyt, tycker om finurligheten också :-)
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tara Johansson