Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett barn nära mitt hjärta


Återsken


Barnets blick är som

solskensögat i mitt liv

ljuset från ett ljus




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-07-08 10:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kkänner värme i kroppen när jag läser din fina text!
2015-07-13

  Bo Himmelsbåge
Varmt Grattis, till uppmärksamheten av Din fina dikt!
2015-07-13

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt fångar i glittrande ord den djupaste gemenskapens innersta. Bokmärker!
2015-07-12

  Anya VIP
Men vilka vackra ögon, både de på bilden och i texten. härligt!!!
2015-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det oskyldiga, vackra ljuset...
mycket fint...
2015-07-09

    Dan Myrbeck
Fint skrivet
2015-07-08

  anits VIP
Så underbart skaldat!
Vilket fint foto på barnet
med dom vackra ögonen!
2015-07-08

  Bibbi VIP
Så lik Dig.
2015-07-08

  Lars Hedlin
Underbart :) kram
2015-07-08

  Chawa VIP
Ett så ljuvligt återsken!
Så bedårande vacker bild på barnet, som en sol förgyller hon din ljusbärande mycket talande och väl avvägda haiku! Blir alldeles varm i hjärtat!
2015-07-08

    ej medlem längre
Fint om vårt hopp till mänskligheten.
2015-07-08

    ej medlem längre
Åh, så fint diktat! Och bilden på barnet med de vackra ögonen gör dikten levande!

2015-07-08

  Bo Himmelsbåge
Barnets blick
är ljusets ljus
solen på vår himmel
i vardagens grus
Lyfter oss stilla
till en högre sfär
där endast Kärleken är

Mycket fin haiku;
med bild av ett barns
strålande ögon...
Härligt!
2015-07-08

  aol
Så vackert sant vännen, kram,
2015-07-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tecken syns
i liv från förr
öppnar ständigt
till en, en dörr...
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP