Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den du äger äges av någon annan

 

Den som du har och äger i livet
Ägs av en annan person

Den som du lämnar kvar efter dig
Ägs av en annan person

Den som du aldrig haft och ägdes
Ägs av ingen

Den ägs av dig själv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2015-07-09 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP