Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av hur ett förhållande kan te sig och tiden kort därefter att det brustit. Verklig upplevelse för mig 2005.


Lön för mödan

Du var så skön
Din släta hud mot min
Vi älskade och lärde av varandra
Dina leenden var så vackra

Om jag var så skön
Och min släta hud var mot din
Om vi älskade och lärde av varandra
Och mina leenden var lika vackra

Vad gjorde att vi tyckte så
Hur kändes det med hud mot hud
Och vad lärde vi varandra
Vad gjorde våra leenden så vackra

Nu är jag skön som Du
Min hud är lika slät som din
Ditt leende är nog lika vackert som mitt
Men vad lärde Du dig? Vad lärde jag mig?

Att älska varandra kräva närhet,
som den närhet som blir mellan hud mot hud
Denna närhet kan förändra allt
Den närheten är måttstock mellan kärlek och förakt.




Fri vers av Notte
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-18 21:49



Bookmark and Share


  Jonjovan
jättevacker och sorglig.
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Notte