Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven byter färg

Löven byter färg
röd blir lila, blå blir brun
faller från sin gren
putsade kängor skändar
marscherar över döda




Fri vers av Tobias Myrbakk
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-18 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Myrbakk
Tobias Myrbakk