Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd själ irrar

Bortglömd själ irrar
finner ro under eken
rötter kramar om




Bunden vers (Haiku) av Tobias Myrbakk
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-10 11:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra skrivet.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Myrbakk
Tobias Myrbakk