Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsamheten

Stillsamheten
piskar stora vågor
och dränker oss
i ett lugnt djup




Fri vers av Tobias Myrbakk
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-14 06:38



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Vacker mix av fasa och glädje.
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Myrbakk
Tobias Myrbakk