Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåligt samvete?

Trösta dig med att

rumshörnens dammtussar är

änglarnas tofflor.




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 652 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-07-12 15:21



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint tänkt i urgullig haiku. Applåder!
2017-01-10

    ej medlem längre
Så fint att änglarna tittar in och tofflar runt, ska tänka på det i stället för att muttra...
2016-11-21

  soligajag_1 VIP
Sån underbar Haiku,
Det ger mig mersmak och
en härlig kväll!!
2016-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - underbart tänk!
2016-07-12

  Ingrid Trolle
En underbar tröst!
Tack!
2015-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Positivt tänkande!
Bra Haiku.
2015-11-03

    bittemi VIP
Då är det ju bara att slappna av och låta tussarna vara. Härlig haiku!
2015-09-11

  Carl O Andersson
Dåligt samvete
bör man ej få efter Din
förklarande dikt.
2015-09-08

    prima donna VIP
såå söt! jag ska tänka på det nästa gång...men huur ska jag då tordas slörpa upp dem i dammsugaren.. då får ju änglarna kalla fötter? :)
2015-08-26

  Gunwale VIP
Befriande!
2015-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bra att veta...trevlig haiku...
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP