Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnista

Det tänds en gnista
blåser, blåser, blåser.
Så rädd för att er mista.
Fnösket pyr, lågor sprakar
så rädd för att det ska brista.
Flammor bränner, börjar svalna
är det här det sista?
Glöden falnar
Blåser, blåser, blåser
Det tänds en gnista




Fri vers av Yvalinn
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvalinn