Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är köttbullarna?

Familjefadern skulle laga mat
och köttbullar är bra om man är lat
han fann dem ingenstans
han måste veta var de fanns
han skulle äta NU
så därför ringde han sin fru

Vart är köttbullarna?
Vart är köttbullarna?
Vart är köttbullarna?

Men frun, hon var på arbetet förstås
och där kunde hon inte komma loss
på jobbet fanns det krav
mobilen skulle vara av
för så hade man sagt
där hade maken ingen makt

Vart är köttbullarna?
Vart är köttbullarna?
Vart är köttbullarna?

Men snart så fick han tag på frun ändå
han ringde på ett hemnummer och så
sa frugan resolut
att alla köttbullar var slut
oj oj, vilket besvär
han måste gå till en affär

Där är köttbullarna!
Där är köttbullarna!
Där är köttbullarna!

Det är inte okej med köttbullsprat
speciellt inte om numret är privat
och frun sa "han är man"
ja, hon sa inte "han är han"
då undrar man igen:
Vad tänker hon om andra män?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-15 00:11



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hihi
Kramar
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP