Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens triumf

Kärleken sprider sitt budskap
Kärleken når ditt hjärtas famn
Kärleken reser över hav och till lika land
För att dig finna. För att ge dig glädje och sorg
Riv dina murar, riv din borg
Ty kärlek och värme en hamn behöver
En resa till ditt hjärta, och det är över
Hamnen funnen, livet spirar
Kärleken triumferar och jag det firar




Fri vers av LivingPoet
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-15 07:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om blott människan verkligen förstod sig på kärlekens själva hjärta, skulle hon gå och ställa sig i skammens illa befolkade vrå.
2015-07-17

  Per Drysén
Härlig rytm och framåtanda i denna vackra och hoppfulla beskrivning. Gillar.
2015-07-15

  Hanna Mari Wallin
vackert budskap om kärlek och fint framfört
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LivingPoet
LivingPoet