Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är egentligen bara prylar



Man skaffar sig bil, båt och bohag
Men en dag när livets mening sätts på spel
Man kan inse att detta är bara prylar

Detta är attribut för en saga som snart tar slut
I kulisserna vi lever på scen och bakom
Men när livet ställs på ända, man i orkesterdiket stupar eller fångas. Alla dessa saker, alla dessa ting. Ingenting att äga, ingenting att inneha. Nakna vi vandra, nakna vi stå
Det är egentligen bara prylar
Ska det vara så svårt att förstå?




Fri vers av LivingPoet
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-27 14:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord om livet!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

LivingPoet
LivingPoet